2013 Yılında 629 Nikah Kıyıldı

featured
service
Çankırı Belediyesi tarafından geçtiğimiz yılda 629 çift için nikah kıyıldı. Bin 258 vatandaşın şahitlik yaptığı nikah törenlerinde evlendirme merasimi gerçekleştirildi.
2013 yılında Çankırı Belediyesi’ne evlenmek üzere toplam 680 çift müracaat ederken, 51 çift ise izin aldı. Çiftlerin “evet” sesi verdiği nikah törenleri özellikle temmuz ve ağustos aylarında yoğun bir şekilde gerçekleştirildi.
Toplamda 629 çiftin evlendirildiği törenlerde 96 çiftin nikahını Belediye Başkanı İrfan Dinç kıydı. Kıyılan nikahlarla ilgili düşüncelerini dile getiren Başkan Dinç, nikahı kıyılan bütün çiftlere mutluluklar dileyerek, evlilik müessesinin ne kadar önemli olduğunu anlattı. Çiftlerin evlenip yuva kurarak, toplumsallığa katkı sağladıklarını söyleyen Dinç, 2013 yılında kıyılan nikahlarla birlikte birçok çiftin evlilik hayatına atıldığını belirtti. Çankırı’da çiftlerin evlenip yuva kurmaları için belediye olarak hizmet verdiklerini ifade eden Dinç, çiftlere hayırlı bir evlilik geçirmeleri temennisinde bulundu.

 

2013 Yılında 629 Nikah Kıyıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin